010 - 798 05 73

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Schadevergoeding whiplash claimen

Wanneer u buiten uw schuld betrokken bent geraakt met een ongeval en hier een whiplash door heeft opgelopen, kunt u een schadevergoeding whiplash claimen. Een whiplash heeft natuurlijk een enorme impact op uw leven, maar ook de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Zo kunt u misschien tijdelijk niet werken en loopt u daardoor inkomen mis. Daarnaast maakt u veel medische kosten, of heeft u misschien hulp in de huishouding nodig.

Schadevergoedingen worden daarom onderverdeeld in materiële schade en immateriële schade. De directe kosten die u heeft gemaakt als gevolg van het ongeval, vallen onder materiële schade. De psychische en emotionele schade vallen onder immateriële schade. Deze kosten kunt u allemaal verhalen op de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij.

Juridische hulp bij een schadeclaim

Het is raadzaam om een specialist in te schakelen om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wanneer u een schadevergoeding whiplash indient, zijn er namelijk veel procedures die gevolgd moeten worden. Dit kunt u dan ook het beste overlaten aan de ervaren advocaten van Solstad Advocaten in Rotterdam. Wij proberen er eerst met de tegenpartij zelf uit te komen, maar als dit niet lukt kunnen wij ook voor u procederen in de rechtbank. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Een eerste kennismakingsgesprek op ons kantoor in Rotterdam is altijd gratis.

Helge Solstad

Helge Solstad

Uw letselschade advocaat

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Erkende betrouwbare kwaliteit

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hilligersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Ijsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet en Hoek van Holland

Hoofdvestiging