010 - 798 05 73

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Wat is no cure no pay?

Bij no cure no pay loopt de cliënt met letselschade geen financieel risico. Dit effectieve systeem is lange tijd verboden geweest in de advocatuur, maar met ingang van januari 2014 is dit verbod (tijdelijk) opgeheven. Dit is voor de komende vijf jaar als proef ingesteld. Bij no cure no pay betaalt de cliënt alleen de kosten van juridische bijstand wanneer er een positief resultaat is behaald in de whiplash zaak en dus een vergoeding ontvangt. Wanneer dit niet het geval is, draagt de organisatie de kosten. Zo loopt u geen enkel risico en komt u niet voor verrassingen te staan. De vergoeding zal namelijk nooit hoger zijn dan het afgesproken no cure no pay percentage.

Waarom no cure no pay?

Met deze regeling poogt men de toegankelijkheid van erkende letselschade advocaten te vergroten. No cure no pay is vooral aantrekkelijk voor mensen zonder rechtsbijstandverzekering en over te weinig vermogen beschikken om zelf een letselschade advocaat te betalen. Bij no cure no pay mogen de totale advocaatkosten niet meer dan 25% van de opbrengst van de zaak bedragen.

Gratis kennismakingsgesprek

Solstad Advocaten te Rotterdam kan een no cure no pay regeling met u treffen. Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak neemt u direct contact met ons op. Wij bieden altijd een gratis kennismakingsgesprek.

Helge Solstad

Helge Solstad

Uw letselschade advocaat

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Erkende betrouwbare kwaliteit

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hilligersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Ijsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet en Hoek van Holland

Hoofdvestiging