010 - 798 05 73

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Nekklachten door whiplash

Een whiplash ontstaat na een plotselinge slingerbeweging van het hoofd of de nek, ten opzichte van de romp. Een whiplash treedt niet altijd direct na het ongeval op, soms heeft u later pas last van pijn in de nek. De nekklachten kunnen ook na verloop van tijd in ernst toenemen. Vaak worden nekklachten als uitgangspunt genomen voor het diagnosticeren van een whiplash. Naast pijn in de nek, is er ook vaak sprake van een stijve nek en hoofdpijn in het achterhoofd.

Behandeling van pijn in de nek

Een whiplash kan op verschillende manieren behandeld worden. Voor welke manier gekozen wordt, is afhankelijk van of de behandeling direct na het ontstaan van nekklachten wordt ingezet, of enige tijd erna. Direct na de whiplash wordt bedrust en een halskraag geadviseerd. Enige tijd na het ongeval kunt u baat hebben bij fysiotherapie of een andere vorm van bewegingstherapie. De therapeut maakt uw pijnlijke spieren los en leert u hoe u uw spieren weer op de juiste manier kunt gebruiken.

Solstad Advocaten te Rotterdam

Een medische behandeling kan veel geld kosten. Daarnaast kunt u misschien tijdelijk niet meer werken door de pijn in uw nek en de hoofdpijn in uw achterhoofd, waardoor u inkomen misloopt. Daarom is het verstandig om een schadevergoeding te claimen van de aansprakelijke partij. Solstad Advocaten helpt u hier graag bij. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van whiplash zaken en zorgen ervoor dat u zich alleen op uw herstel hoeft te richten. Neem daarom direct contact met ons op voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek op ons kantoor in Rotterdam.

Helge Solstad

Helge Solstad

Uw letselschade advocaat

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Erkende betrouwbare kwaliteit

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hilligersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Ijsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet en Hoek van Holland

Hoofdvestiging