010 - 798 05 73

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Waarom aansprakelijk stellen?

Wanneer u schade oploopt na een ongeval heeft u recht op een schadevergoeding. Om deze vergoeding te krijgen, moet u de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk stellen. Bij schade na een ongeval kan dit gaan om materiële schade, zoals aan uw auto en kleding. Daarnaast heeft u misschien ook letsel opgelopen, zoals een whiplash. Om een schadevergoeding te ontvangen, moet u de persoon die u de schade heeft toegebracht aansprakelijk stellen. U kunt hier het beste juridische hulp bij inschakelen. Solstad Advocaten te Rotterdam is u graag van dienst.

Juridische hulp

Soms is het lastig om aansprakelijkheid vast te stellen, wanneer er veel mensen bij het ongeval betrokken zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een kettingbotsing. Vaak is het dan gecompliceerd om te bewijzen dat u zelf geen schuld heeft. Daarom is het verstandig om juridische hulp in te schakelen.

Juridisch advies door Solstad Advocaten te Rotterdam

Wanneer u een schadeclaim indient is het raadzaam om een advocaat gespecialiseerd in whiplash zaken in te schakelen voor juridisch advies en om u te begeleiden. De advocaten van Solstad Advocaten in Rotterdam hebben hier ruime ervaring in. Wij kunnen u de rechtshulp bieden waar u behoefte aan heeft. Neem voor vragen of meer informatie direct contact met ons op. Of maak een afspraak op ons kantoor in Rotterdam.

Helge Solstad

Helge Solstad

Uw letselschade advocaat

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Erkende betrouwbare kwaliteit

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hilligersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Ijsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet en Hoek van Holland

Hoofdvestiging